Hommia ja käsien heiluttelua

Julkaistu 01.10.2018 — Panimo Honkavuori

Joku kyseli meiltä ohimennen kiireestä, jota meillä panimolla kutsutaan hommiksi tai ihan tuttavallisesti käsien heilutteluksi ja jalkojen vipinäksi. Sutinaa on siis ollut. Tässä vaiheessa vuotta voidaan jo todeta, että Honkavuorella oli menestyksekäs kesäsesonki. Inkeri inkiväärivehnä nousi monien suosikiksi kuumina kesäpäivinä Äkäsen eukon pitäessä edelleen pitkäaikaista kärkisijaa Honkavuoren myyntitilastoissa. Vehnäoluiden suosio ja niistä saatu positiivinen palaute ilahduttaa meitä suuresti, sillä olemme todellakin odotelleet vehnäoluiden nousua parhaiden kesäjuomien joukkoon. Heilin kolmas sija Suomen Paras Olut -kilpailun vehnäolutsarjassa tänä vuonna on arvokas tunnustus ja haluamme edelleen jatkaa tuotekehitystä vehnäoluiden saralla.

Olutpuodin aukeaminen maaliskuussa on antanut meille aivan uutta kosketuspintaa kuluttaja-asiakkaisiin, siis Honkavuoren tuotteita nauttiviin ihmisiin. Kaikki saamamme palaute tähän saakka on ollut arvokasta ja meistä on ollut hienoa huomata, että olutpuodissa asiointi ei ole ainoastaan meille tärkeää vaan ilo on ollut molemminpuolista.

Uusin oluemme Kapteeni Honkavuori American lager (5,3%), jonka saatavuutta jo kysellään päivittäin, tulee syyskuun aikana laajempaan myyntiin. Seuraava sesonki, siis joulu, on jo pitänyt meitä kiireisenä kuukauden päivät, joten siitäkin kuuluu pian lisää.