Blonde tuli taloon

Julkaistu 17.04.2019 — Panimo Honkavuori

Panimo Honkavuoren vaaleiden oluiden tuoteperhe on lisääntynyt Carelian Blonde, Belgian Blonde Alen tullessa niin sanotusti tankista ulos. Tämä karjalainen kissapeto valtaa kauppojen hyllyt tuota pikaa ja vikkelimmät mirrit ovatkin jo siellä.  Uutuustuotteen voit tulla hakemaan myös meidän olutpuodistamme. Kannattaa kuitenkin varoa, sillä tämä kissa voi viedä kielesi mennessään.

 

Hyvää Belgian blonde alea on kaivattu, sillä kotimaiset panimot ovat valmistaneet kyseistä oluttyyppiä vähän. Honkavuoren Carelian Blonde on mainio kesäjuoma ja se sopii nautittavaksi vappupiknikille, terassille, mattolaiturille tai vaikkapa mansikkamaan taukopaikalle niin hyvässä kuin huonossakin seurassa.  Ja jos kesä on kylmä ja vähäluminen, voit sulkea silmäsi ja kuvitella itsesi purjeveneen kannelle tai meren rantaan nautiskelemaan. Parhaan makuelämyksen saat, kun kaadat kylmän oluen lasiin. Hiiva on keskeinen osa blonde alea ja sen maku nousee esiin muutoin pehmeässä oluessa viettelevän suloisesti.

 

Halusimme laajentaa vaaleiden oluiden tuoteperhettä ja kokeilla sellaista tyyliä jota emme ole aikaisemmin kokeilleet. Uusien oluiden kehittäminen on työmme suola. Kymmenisen testierän, sattuman ja luontoäidin voimin saimme kultaisen kissapedon pullotettua, jotta sinä voisit vapauttaa sen. Omalla vastuulla.  😉