Panimo Honkavuoren tiimi esittäytyy

Julkaistu 01.04.2019 — Panimo Honkavuori

Panimon pyörittäminen vaatii suuren sydämen, asioiden hoitamista, omistautuneisuutta ja kovaa työtä. Hyvän oluen valmistusprosessi  on  monimutkainen, ja jokainen vaihe vaikuttaa  osaltaan  lopputulokseen.

Oikeanlaisten humalien valitseminen ja niistä oikeanlaisen cocktailin luominen tekevät  työstä taidetta.

Perustimme (Jani Honkanen ja Ville Vuorio, takana) panimon vuonna 2015, koska hyvää olutta oli saatava Joensuuhun. Siitä lähtien toiminta on kasvanut tasaisen mukavasti ja oluemme ovat voittaneet niin olutharrastajien, kuin olutkilpailujen raatilaistenkin sydämet. Oluttaivaan kirkkaimmaksi tähdeksi on kuitenkin vielä matkaa, eikä mutkia ole tarkoituskaan vetää suoriksi.

Ville vastaa oluen valmistuksesta ja Jani on tuotekehittelyn lisäksi huolehtinut myynnistä ja näkyvyydestä. Nyt myös markkinointiin on saatu lisävoimia, Oona Heikkisen (vasemmalla) tullessa mukaan  markkinoinnin ja myynnin tehtäviin. Oona tuottaa pääasiassa markkinointisisältöjä ja  suunnittelee panimolle näkyvämpää ilmettä.

Panimolla vieraillessa voit aistia nöyryyden ja intohimon oluen valmistamiseen. Vaikka kuvassa olemmekin tuimia, niin ei me tätä aina vakavalla naamalla kuitenkaan tehdä. Laadukas ja hyvän makuinen olut on meille tärkeintä ja otamme ympäristön huomioon kaikissa prosessin vaiheissa. Työilmapiiri on usein keskittynyt, hyväntuulinen ja rento. Toisinaan myös varsin hupaisa.

Panimolla oluen valmistuksessa  toimivat  myös  Markus  Tanninen  (keskellä edessä) ja Ilmo Vuorio  (edessä oikealla). Markus hakeutui alalle koska käsityöoluet ovat hänen sydäntään lähellä. Käsityöläisenä Markus tekee myös teoksia kivestä ja pronssista ja hänen tekemiään pullonavaajia saa olutpuodistamme. Ilmo taas on tehokas apulainen, joka haaveilee insinöörin urasta ja auttaa panimolla ainakin syksyyn asti, kunnes diplomi-insinööriopinnot Tampereella alkavat.

Ilmo on Villen oma poika ja tullut isänsä kautta panimolle töihin.  
Ilmo on Villen  oma poika  ja tullut isänsä kautta panimolle töihin.


Meillä kannustetaan taittamaan työmatka pyörällä säästä riippumatta. Maapallo kiittää!