Ilosaarirock 2019

Julkaistu 12.07.2019 — Panimo Honkavuori

Ilosaarirock 2019 on täällä taas ja Panimo Honkavuori on mukana tänä vuonna kahdella omalla myyntipisteellään. Toinen löytyy päälavan läheisyydestä ja toinen tähtiteltan anniskelualueelta. Panimo Honkavuoren festarikattaus on seuraavanlainen:

Iloliemi 3 – vaalea lager Alk. 5,0 til-%

Virallinen Ilosaarirock 2019 festariolut Iloliemi n:o 3 on pehmeänmakuinen, raikkaasti  aromihumaloitu vaalea lager. Iloliemi on valmistettu paikallisesta Juntusen tilan luomuohrasta, ja se on mallastettu Pehkolan pienmallastamossa. Onnellisen sitruksinen ja pirskahtelevan raikas lähijuoma on pantu rakkaudella janoista rokkiväkeä varten.

Suodattamaton, pastöroimaton, lisäaineeton ja hiilineutraali.
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lue lisää ja katso saatavuus kaupoissa ja ravintoloissa: https://www.honkavuori.fi/oluet/iloliemi3/

Hiilinielu – Porter Alk. 5,2 til-%

Festarierikoisuus Hiilinielu porter on mieto pehmeä porter. Miedosti humaloidussa, tasapainoisessa porterissa on belgialaisen tumman oluen vivahteita. Hiilinielun, kuten muidenkin Honkavuoren oluiden, valmistuksessa aiheutuneet hiilidioksidipäästöt sidotaan panimon omaan metsään.

Suodattamaton, pastöroimaton, lisäaineeton, hiilineutraali ja maukas.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Valo – vehnäolut Alk. 4,5 til-%

Valo on raikas saksalaistyyppinen, hieman samea vehnäolut, jonka humalakatkerointi on hyvin alhainen. Valo voitti suomen parhaan vehnäoluen tittelin vuonna 2017 ja on palkittu sen jälkeenkin pariin otteeseen. Valo on ilmiö.

Suodattamaton, pastöroimaton, lisäaineeton ja aromikas. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tavataan siis Ilosaarirockissa. Rok Rok Rok. 😉