Olutpuoti

Panimo Honkavuoren olutmyymälä aukesi maaliskuussa 2018 ja kantaa nimeä Olutpuoti Honkavuori. Olutpuoti sijaitsee panimon kanssa samassa rakennuksessa Raatekankaan alueella osoitteessa Helinintie 2, Joensuu.

Olutpuoti auki seuraavan kerran vuoden 2018 viimeisenä päivänä eli uudenvuodenaattona maanantaina 31.12.2018 klo 11-14.

Olutpuodin aukiolot normalisoituvat 9.1.2019 alkaen, josta lähtien olemme auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-17.

Jos olemme paikalla, niin avaamme Olutpuodin pyydettäessä muinakin arki-iltapäivinä, joten ohikulkijan kannattaa käydä soittamassa ovikelloa tai koputtelemassa ikkunaan. Mikäli nämä aukioloajat eivät sovi sinulle, niin anna ihmeessä palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme asiakkaiden ehdoilla. Asiakas on aina oikeassa paitsi silloin kun hän on väärässä.

Tällä hetkellä hyllystä löytyy noin 12 erilaista Honkavuoren olutta ja erilaisia olutlaseja Honkavuoren logolla.

Olutpuodissa on nyt saatavilla Pure Wasten kierrätyspuuvillasta valmistamia korkealaatuisia t-paitoja ja huppareita (vetoketjullinen hoodie) Panimon logolla. Tässä on loistava mahdollisuus ostaa tuote, joka säästää kovaa vauhtia hupenevia luonnonvaroja (yksi kierrätyskuidusta valmistettu paita säästää jopa 2700 litraa ja huppari 8700 litraa vettä verrattuna uudesta puuvillasta valmistettuun tuotteeseen).

Tervetuloa ostoksille.